ZVEZDU FIMOVA ZA ODRASLE PEH SA GRUDIMA UMALO KOŠTAO ŽIVOTA: Desilo joj se pod tušem
Foto: Printscreen/Instagram

UŽASNO

ZVEZDU FIMOVA ZA ODRASLE PEH SA GRUDIMA UMALO KOŠTAO ŽIVOTA: Desilo joj se pod tušem

Dobijala je brojne poruke podrške, a dečko ju je i zaprosio da bi joj stavio do znanja da je uz nju

Objavljeno: 13:42h

Majka četvoro dece je odmah nakon horora u kupatilu dobila sepsu, ali je ipak iskoristila priliku da pokaže kako sada njene grudi izgledaju i složićete se da je prizor vrlo uznemirujuć.

Kasnije joj je pozlilo do te mere da je bila uplašena da će umreti, a čak i ako se izvuče, bila je zabrinuta da neće moći da nastavi sa radom.

Porno zvezda, čije su grudi bile veličine 32JJ, opisala je kako je silikon počeo da curi iz implantata i ostavio je u agoniji.

Ona je nedavno prevezena u bolnicu Rekam Park nakon što je dobila bol u ruci, ali je poslata kući da se odmori pre nego što su grudi počele da joj otiču, da bi potom leva d*jka eksplodirala za vreme tuširanja.

– Lekari su bili zaista zabrinuti zbog mojih infekcija, kao i zbog toga da postoji mogućnost da se proširi na druge organe. Trenutno se ne osećam dobro. Želela bih da se zahvalim lekarima u bolnici koji su mi spasli život – navela je Sofi.

Nekoliko dana kasnije Sofi je otpuštena na kućno lečenje, a uprkos molbama lekarima da joj ne uklanjaju implante zbog nastavka karijere, morali su to da urade jer bi njeno zdravlje u tom slučaju dodatno bilo narušeno.

Sve ovo ju je jako dotuklo, a na društvenim mrežama Sofi je dobila brojne poruke podrške

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.