PRONAĐEN MRTAV BRAČNI PAR SA ISPISANIM SLOVIMA NA RUKAMA I ČELU: Značenje je JEZIVO!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

užas

PRONAĐEN MRTAV BRAČNI PAR SA ISPISANIM SLOVIMA NA RUKAMA I ČELU: Značenje je JEZIVO!

Hitna pomoć zatekla ih je u dev različite sobe

Objavljeno: 12:48h

Britanski bračni par u penziji izvršio samoubistvo u svojoj kući, nakon što su na čelo i ruke ispisali skraćenicu „DNR“, koja znači “ne oživljavati” (“do not resuscitate” na engleskom).

Istragom je utvrđeno da je penzionisani direktor kompanije Piter Noris (75) pronađen mrtav u jednoj spavaćoj sobi na velikom imanju u mestu Modberi, u regiji Devon prošlog aprila, dok je telo njegove supruge Margarit (74) bilo u drugoj spavaćoj sobi.

Na sudu je rečeno da su policija i Hitna pomoć otišle na imanje nakon što su se komšije zabrinule za njih dvoje jer ih nisu videli nedelju dana. Takođe je otkriveno da su oboje patili od hroničnog bola zbog bolesti srca i bubrega, dok je Piter takođe patio od neuropatskog bola nakon dva moždana udara.

Velika Britanija, Mrtvi, Koronavirus
foto: EPA / NEIL HALL

Mrtvozornik Ijan Erou rekao je da su pored njihovih tela pronađene prazne table prepisanih lekova i da su oboje preminuli od posledica trovanja medikamentima.

Istražiteljka Kilaj Tophem je rekla da postoje dokazi da su “odlučili da umru zajedno”. Naime, njih dvoje su ostavili uputstva o automatskom grejanju i osvetljenju, objasnivši da zavese treba da budu navučene kako od svetlosti ne bi izbledeo nameštaj. Napisali su i pismo svojim advokatima u kojima su rekli da je „njihov život, njihov izbor“, rekla je policajka.

Mrtvozornik je potvrdio da su napisali da ne žele da se pokuša reanimacija i da su uplakanim rođacima rekli da im je “nažalost bila namera da okončaju svoje živote”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.