ĆERKA PREDRAGA KONA NIJE NJEGOVA!
Predrag Kon, Foto: Printscreen

OTKRIVENO

ĆERKA PREDRAGA KONA NIJE NJEGOVA!

Epidemilog je prvi put otkrio detalje iz privatnog života

Objavljeno: 11:44h

Epidemiolog i po mnogima najvažniji član Kriznog štaba, dr Predrag Kon, korisnik je društvenih mreža, na Fejsbuku često odgovara na kritike i iznosi svoja zapažanja, ali o svom privatnom životu nikada ne govori.

Posle jedne od mnogih konferencija za novinare Kriznog štaba, Kon je za "Alo" ipak otkrio poneki detalj...

Na pitanje kako članovi porodice podnose njegovu popularnost, epidemiolog je rekao:

"Nije im lako, nije da baš mi svi to volimo. Jednostavno, mislim da prirodno reaguju. I normalno to nosi određeni teret, ali nosimo ga."

A sa kim živi, doktor kaže:

1 / 7 Foto: Printsreen/RTS

"Živim sa suprugom, ja imam sina, ona ima kćerku, meni je ovo drugi brak. Sad smo sami nas dvoje. Čitav moj oslonac predstavlja supruga", rekao je Kon i dodao da njegova izabranica nije iz "branše".

"Ne, ona je ekonomista u penziji."

Inače, Kon je jednom prilikom progovorio i o svom prvom venčanju.

- Prvi put sam se venčao 23. avgusta 1980. Bilo je to malo venčanje u opštini Stari grad. Još sam bio student, zapravo apsolvent. Ona je tada završila fakultet i počela da radi. Živeli smo od mog studentskog kredita i pevanja u sedam izvedbi predstave „Sumrak“ u JDP, a radio sam i poslove preko studentske zadruge. Prijatelji, koji su bili u Nemačkoj, dali su mi stan na korišćenje i tu smo živeli. Medicinu sam završio 1981. i počeo sam da stažiram u Domu zdravlja Stari grad. Tu sam dobijao stažersku platu. Roditelji su pomagali koliko su mogli kao penzioneri.

Presekao sam staž, otišao u vojsku 1982. Služio sam 12 meseci u kasarni „Maršal Tito“ i Vojnoj bolnici u Novom Sadu. Tamo sam bio u četi lekara. Nisam bio u oficirskoj školi, to sam naknadno završio. Vojska mi je prošla izuzetno lako, pevao sam i često odsustvovao, kolege su mi prilično zavidele. Doneo sam i gitaru. Sve što sam znao da pevam, znao sam i da sviram. Zapravo, nikad nisam ni znao da sviram, znao sam da pratim svoj glas- ispričao je Kon u ispovesti.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.