OVO JE NAJTETOVIRANIJI ČOVEK NA PLANETI ZEMLJI: Oči mu plivaju u mastilu, a ŽENE IPAK SPAVAJU SA NJIM
King of Inkland, Foto: Printscreen/ instagram.com/kingofinkland79

ISPOVEST TATTOO ZAVISNIKA

OVO JE NAJTETOVIRANIJI ČOVEK NA PLANETI ZEMLJI: Oči mu plivaju u mastilu, a ŽENE IPAK SPAVAJU SA NJIM

Obožavalac tetoviranja, koga često nazivaju najopterećenijim čovekom u Velikoj Britaniji, rekao je: „Ako ste na Tinderu, za neke ljude nije reč samo o ličnosti – oni moraju biti fizički privučeni vama''.

Objavljeno:

Najtetoviraniji čovek u Britaniji – sada poznat kao King Of Inkland – još uvek traži ljubav uprkos tome što privlači mnogo pažnje na Tinderu.

Obožavalac tetoviranja, koga često nazivaju najopterećenijim čovekom u Velikoj Britaniji, rekao je: „Ako ste na Tinderu, za neke ljude nije reč samo o ličnosti – oni moraju biti fizički privučeni vama. „I rekao bih da će devet od 10 ljudi pitati za moje tetovaže na Tinderu nakon podudaranja.

King
foto: Printscreen/instagram.com/kingofinkland79

„Postao sam pomalo robot za to.

„Imam kao čip programiran u sebi da odgovorim na određena pitanja. Gotovo je prirodno kao da kažete: „Dobro došli u Mekdonalds, šta mogu da dobijem za vašu porudžbinu?“

Pre pandemije Bodi Art, iz Birmingema, razbesneo je „plitke“ žene za koje je tvrdio da spavaju sa njim samo ako su fascinirane njegovim izgledom.

King
foto: Printscreen/instagram.com/kingofinkland79

2019. je rekao: „Imam veoma aktivan društveni život. Ali nisam imao mnogo sreće da pronađem ljubav.

„Mnoge žene odvraćaju moje tetovaže ili ih to čini zaista radoznalim. Ja sam pomalo kao Marmite, tako da ti se ili sviđaju ili ne."

King
foto: Printscreen/ instagram.com/kingofinkland79

I dodao: „Imam skoro 40 godina pa bih voleo da se skrasim i imam porodicu. Ali u isto vreme razumem da bi način na koji izgledam mogao da stvori problem za neke ljude.

„Mnoge žene su zaista plitke i idu samo za momke sa telom tipa Love Island. Onda dobijam druge žene koje su zainteresovane za mene samo zbog mojih tetovaža.

Tri godine kasnije, sada ima 42 godine i još uvek je u potrazi za srodnom dušom. Ali Bodi Art, kome su očne jabučice ispisane mastilom, ostaje optimističan i uživa u životu.

(Espreso/DailyStar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.