"ŽENA NE SME DA IZGLEDA TAKO": Devojka na TETOVAŽE i PIRSINGE dala preko 23.000 evra, sad je na METI OSUDA! (FOTO)
Betani Mur, Foto: Printscreen/Instagram/thegreatwave101

VAU!

"ŽENA NE SME DA IZGLEDA TAKO": Devojka na TETOVAŽE i PIRSINGE dala preko 23.000 evra, sad je na METI OSUDA! (FOTO)

Tetovaže su urađene u japanskom stilu i svaka ima značenje

Objavljeno:

Betani Mur (26) iz Amerike prekrila je svoje telo tetovažama i zbog toga postala veoma popularna na društvenim mrežama.

Kako kaže, prvu tetovažu je uradila za 19. rođendan, a ubrzo je tetoviranje postalo njena velika ljubav. Sada, sedam godina kasnije, više od 90 odsto njenog tela prekriveno je tetovažama.

Pored tetovaža, ova devojka obožava i pirsinge, pa ih tako ima devet, a prema njenim rečima, planira da ih ima još toliko.

Betani otkriva da je na tetovaže i pirsinge dala više od 23.000 evra i zbog takve vrste ulepšavanja tela provela više od 300, kako kaže, bolnih sati.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/thegreatwave101

- Ljudi me često gledaju čudno, ali je meni najvažnije da me roditelji i moj momak podržavaju - kaže Betani i objašnjava da svaka tetovaža ima svoju priču:

- Tetovaže su urađene u japanskom stilu i svaka ima značenje. Na primer, moja prva tetovaža je vuk koji zavija na mesec i nju sam posvetila mom psu koji je preminuo.

Betani je veoma popularna na društvenoj mreži Instagram i prati je više od 162.000 ljudi, ali, kako kaže, pored fanova stekla je i mnogo hejtera.

- Govore mi da skrnavim svoje telo i da žena ne sme da izgleda kao ja. Međutim, mene stvarno ne interesuje šta kaže neka osoba na internetu koja se krije iza lažnog imena i slike - kaže Betani koja za sada nema istetovirane pazuhe, šake i lice.

Ona je jednom prilikom priznala da je u tetoviranju pronašla svoj spas i da je na taj način vratila izgubljeno samopouzdanje.

- Kada sam bila mala imala sam višak kilograma i deca su me ismejavala. Mrzela sam svoj odraz u ogledalu, a sada ga obožavam. Tetoviranje je moja terapija - zaključila je Betani.

Bonus video:

02:08

Opadanje kose: Koji su glavni uzroci i kako rešiti ovaj problem?

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.