MANDIN SIN SE OBRATIO OCU NA GODIŠNJICU LIKVIDACIJE: Potresno je! (FOTO)
Arkan sa Aleksandrom Mandićem, Foto: Instagram/Printscreen

PODELIO SA SVIMA

MANDIN SIN SE OBRATIO OCU NA GODIŠNJICU LIKVIDACIJE: Potresno je! (FOTO)

Aleksandar Mandić objavio je na svom Instagram profilu da je i njemu srce stalo onoga trenutka kada je i njegovom ocu

Objavljeno:

Jutros, 22 godine nakon likvidacije Željka Ražnatovića Arkana i njegove dvojice prijatelja u beogradskom hotelu "Interkontinental", u jednom dnevnom listu osvanula je potresna čitulja Milenku Mandiću Mandi.

Naime, sin pokojnog Mande, Aleksandar MandićPOTRE, objavio je na svom Instagram profilu da je i njemu srce stalo onoga trenutka kada je i njegovom ocu.

Manda
foto: Printscreen/Instagram

- Dvadeset dve godine prođoše, a meni je vreme stalo onog časa kad je tvoje srce sralo. Ali, ima jedna dobra stvar. Tvoje srce se pokrenulo u meni, tvoja duša prešla u mene. Nema sata da ne pomislim na tebe, kad ležem, kad se budim, tu si ispred mene. Srećnim me čini kad uspem da dočaram gram tvog šarma, energije. Govorio si: "Kad imaš, uvek pomozi". Tvoj sin Aca - piše u čitulji.

Inače, Manda je likvidiran u svojoj 44. godini, zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Draganom Garićem, 15. januara 2000. godine. Mandićev sin Aleksandar nebrojeno puta govorio je da mu se tog dana srušio ceo svet.

- U dva minuta tog 15. januara 2000. godine u hotelu "Interkontinental" srušio mi se ceo svet. Tog dana uništene su tri porodice, a bez očeva je ostalo petnaestoro dece! Oca su mi na pravdi boga ubili ljudi kojima je on pomagao. Bio je čovek kakav se jednom rađa, dao bih 20 godina života da mogu samo još jednom da ga zagrlim! - rekao je Aleksandar.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.