ĆERKE SU NJEGOVA SLIKA I PRILIKA, NAJVEĆE SU BOGATSTVO KOJE JE OSTAVIO IZA SEBE: Desko Stanojević ponosno PRED SMRT
Foto: printscreen

Nina i sanja

ĆERKE SU NJEGOVA SLIKA I PRILIKA, NAJVEĆE SU BOGATSTVO KOJE JE OSTAVIO IZA SEBE: Desko Stanojević ponosno PRED SMRT

Desimir Stanojević preminuo je u Beogradu, danas, a ova vest je najviše pogodila njegove najbliže, ali i sve koji su čuli vest.

Objavljeno: 12:54h

Pokojni glumac Desimir Stanojević proslavio se ulogom Vukašina Golubovića u seriji "Srećni ljudi", poslednjih godina smo ga više gledali u pozorištu, a manje na filmskom platnu.

Desimir je rođeni Nišlija, a danas je preminuo u Beogradu, na Paliluli gde je po dolasku iz Niša proveo veći deo svog života.

Desimir je bio ispunjen čovek, kako porodično, tako i u karijeri, a što se tiče porodice iza sebe je ostavio dve naslednice.

Privatno je upamćen kao divan otac dve ćerke, Nine i Sonje. Nina je završila Muzičku akademiju u Novom Sadu i radi u Simfonijskom orkestru RTS-a, dok se Sonja odlučila za veterinu.

Glumac je pred smrt ovako govorio o porodici i ćerkama, koje smatra svojim najvećim uspehom.

Na pitanje na šta je posebno ponosan kada su njegove ćerke u pitanju Desimir je ranije odgovorio:

"Što pred sobom vidim zrele, pametne i vredne ljude. Nina je završila Muzičku akademiju, odsek oboa i sa 35 godina ima već više od 10 godina radnog iskustva i veoma je uspešna u svom poslu. Deset godina je u braku, ima sina Jevrema, koji je završio prvi razred, i četvorogodišnju ćerku Nataliju. Sanja se na četvrtoj godini veterine odlučila za udaju. Fakultet je i dalje tamo gde jeste, ali ga ona ne obilazi. Ima četvorogodišnjeg Branka i Kalinu, koja ovih dana puni sedam meseci".

Kako ste reagovali kada su vas ćerke upoznale sa momcima?

"Imao sam sreću da je moj prvi zet, Ninin muž, Zoran Ćosić moj kolega glumac. Od prvog dana imali smo o čemu da pričamo, a da ja ne budem strogi otac, a on uplašeni zet. Moje iskustvo sa tastom, koji je bio strog i poslovan, a ja mlad i zelen učinio je da budem drugačiji. Moj tast je i dva dana pred svadbu tražio da Nada dođe kući u devet uveče. Prvih dvadeset pet godina našeg braka proteklo je kao ozbiljan tast i neozbiljan zet. Sada, posle 36 godina braka, došli smo do dobrih familijarnih odnosa. Između Nine i Zorana je čak u jednom trenutku i došlo do prekida zabavljanja. U to vreme nam je bila slava pa sam Ćoleta, kao svog kolegu, pozvao na slavu. Nina za to nije znala. Nije prošlo ni pet dana, a oni su se pomirili, a za dva meseca već su počeli da žive zajedno."

"Sanja je izabrala Marka Kanačkog čija su interesovanja i privatno i poslovno vezana za tehniku, računare i ostale uređaje koji meni nisu bliski. Dobio sam odgovornu osobu koja može da mi, bez mnogo ubeđivanja da to mogu sam da naučim, sredi računar, mobilni", pričao je Stanojević.

foto: Printscreen / Youtube

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.