ISPLIVAO DETALJ O KOM SU ĆUTALI: Tinskoj i Igoru KUM na venčanju bio OZLOGLAŠENI HAŠKI OPTUŽENIK! (VIDEO)
Jelena Tinska, Foto: Printscreen

OVO NISU ŽELELI DA SE ZNA

ISPLIVAO DETALJ O KOM SU ĆUTALI: Tinskoj i Igoru KUM na venčanju bio OZLOGLAŠENI HAŠKI OPTUŽENIK! (VIDEO)

Jelena Tinska od pokojnog Pervića bila mlađa 15 godina, a venčali se u kafani

Objavljeno: 11:40h

Balerina Jelena Tinska bila je u braku sa preminulim glumcem Igorom Pervićem, koji nas je napustio posle teške borbe sa opakom bolešću.

Tinska, koja je bila 15 godina starija od njega, prisetila se njihove ljubavi i kako su se venčali.

foto: Printscreen

"Mi smo se venčali u kafani, da nas niko ne vidi. Moj kum je bio Franko Simatović Frenki, ozloglašeni haški osuđenik, jer mi je drug iz mladosti. Napolju stoje bodigardovi, a matičarka ne dolazi. Unutra sedi jako mnogo ljudi, a nama važno da nas ne slikaju. Još uvek nema matičarke, i posle dva sata ulazi bodigard i kaže: Šefe, neka žena tvrdi da je matičarka i hoće da uđe već dva sata. Oni je ne puštaju. Lidija, Igoreva majka, bila je protiv toga da on bude sa mnom. Mene majke ne vole, volele su me samo dve majke. I sutradan je u svim novinama izašlo naše venčanje, jer su ono društvo za stolom novinari", ispričala je Tinska.

foto: Printscreen

Podsetimo, Simatović je bio srpski obaveštajac i komandant specijalnih snaga Službe državne bezbednosti Srbije. Bio je osnivač Jedinice za specijalne operacije (JSO). Simatović je optužen pred Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju u Hagu da je počinio zločine nad nesrpskim stanovništvom tokom ratova nastalih po raspadu Jugoslavije. Uhapšen je u policijskoj operaciji Sablja 2003. godine, i isporučen Tribunalu u Hagu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.