NAJLEPŠA SRPSKA POLITIČARKA ŠIROKOG SRCA: Ana Grozdanović izašla na ulice i usrećila lepši pol za 8. mart! (FOTO)
Foto: Espreso, Ana Grozdanović

oduševila sugrađane

NAJLEPŠA SRPSKA POLITIČARKA ŠIROKOG SRCA: Ana Grozdanović izašla na ulice i usrećila lepši pol za 8. mart! (FOTO)

Grozdanovićeva je poznata po humanitarnom radu, te se u raznim trenucima zalagala da svom narodu izmami sreću i zadovoljstvo.

Objavljeno:

Danas se obeležava 8. mart "Dan žena", a mlada političarka i funkcionerka Socijalitističke partije Srbije Ana Grozdanović, ponovo je našla način da dodatno ulepša i upotpuni dan nežnijem polu i čestita im njihov dan.

Naime, ona je uz pomoć svoje stranke izdejstvovala 1000 ukrasnih srca, ruža i čokoladica i tom prilikom je obradovala članice lepšeg pola simboličnim poklonima i pažnjom, te se shodho tome moglo primetiti njihovo zadovoljstvo i široki osmeh na licu.

Ovaj njen divan gest naišao je na veliki odziv pratioca na društvenim mrežama, a Grozdanovićeva je poznata po humanitarnom radu, te se u raznim trenucima zalagala da svom narodu izmami sreću i zadovoljstvo.

Ono što se ne možete osporiti je to da je mlada političarka za kratko vreme postala omiljena u narodu, te mnogi smatraju da je jedna od velikih nada i aduta SPS-a, a njeni jasni politički ciljevi, stavovi i mišljenja uvek skrenu pažnju javnosti i medija.

- Zahvaljujem se Ivici Dačiću i rukovodstvu partije, koji su uvažili moj predlog, da se danas iznenade dame sa malim znakom pažnje, a to je da mi se omoguće 1000 ukrasnih srca,ruža, i naravno čokoladica. Pa smo mi mladi od 00h na ulici sa iznenađenjima za dame.

- Žene bićete voljene, kada se radujete malim znacima pažnje. Ako neko treba da vam skida zvezde s’neba da bi bile srećne, nećete nikada osetiti sreću. Jer ćete vremenom želeti samo više i skuplje, što znači da vam nije bitno ko vas iznenadi već čime, e tu gubite kvalitet važnosti životnih stvari. Budimo podrška, ljudi jedni drugima, i bićemo mnogo srećniji a verujte mi sve je u sreći. Džaba sve kada srce ogluvi… Nije zlato sve što sija. Srećan (NAM) vam dan žena od Socijalističke partije Srbije. - dodala je Grozdanovićeva, a oduševljeni pratioci su je obasipali raznim pozitivnim komenatarima i rečima podrške.

"Draga Ana, srećan vam 8. mart... uvek nek Vam cvetaju crvene ruže", "Lep gest pažnje prema ženama,kad bi svi tako lepo mislili kao ti ili vi odlično bi bilo", "Ma, ti si super devojke", "Svaka čast na ideji", "Respekt", samo su neki od brojnih oduševljenih komentara apropo gesta Ane Grozdanović.

Ana Grozdanović
foto: Instagram

- Moja ambicija je da sopstvenim angažovanjem dam doprinose boljem i lepšem životu našeg naroda, da dam doprinos jačanju naše države i utičem na ravnomeran regionalni razvoj cele Srbije, da prosto našoj deci ostavimo bolju državu.

Espreso intervju sa Anom Grozdanović možete pogledati u prilogu ispod.

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.