NAJLEPŠA SRPSKA POLITIČARKA SVIM SILAMA UZ SVOJU STRANKU PRED IZBORE: Evo šta je uradila! (FOTO)
Foto: Instagram

zalaže se za pobedu

NAJLEPŠA SRPSKA POLITIČARKA SVIM SILAMA UZ SVOJU STRANKU PRED IZBORE: Evo šta je uradila! (FOTO)

Inače, osim političke karijere, Ana se bavi i humanitarnim radom. Iako ne voli da priča o tome, jer kaže da se time ne bavi da bi se hvalila.

Objavljeno:

Obzirom da su za 3. april raspisani parlamentarni izbori u Srbiji, mlada političarka Ana Grozdanović svim silama se trudi da svoj politički odabir, Socijalističku partiju Srbije, dovede do trijumfa i sigurnog glasačkog broja, te već pruža besprekornu podršku, napor i trud da to realizuje.

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačič nedavno je i raspisao lokalne izbore za Skupštinu Grada Beograda, te još 12 lokalnih uprava.

Ana Grozdanović
foto: Instagram

"Bravo Anči! Idemo dalje! Dačić premijer!", "Čast je imati tako divnu mladu ženu i majku uz narod. Podrška iz Banja Luke, "Sa srećom", "Neverovatno si hrabra i vredna", samo su neki od pozitivnih komentara na račun angažmana perspektivne političarke.

Podsetimo, Grozdanovićevu na društvenim mrežama prati više od 110.000 ljudi, tako da ona važi za jedan od velikih aduta pomenute političke stranke, a isto tako redovno ističe svoj politički cilj i ozbiljne planove.

Inače, osim političke karijere, Ana se bavi i humanitarnim radom. Iako ne voli da priča o tome, jer kaže da se time ne bavi da bi se hvalila, otkrila je za domaće medije da je trenutno deo nekoliko projekata koji za cilj imaju pomoć ljudima koji nemaju osnovne uslove za život.

1 / 10 Foto: Instagram

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.