NENAD PROKIĆ I ZORAN PANOVIĆ S BASAROM O IZBORIMA, SPC I ĐOKOVIĆU: Gledajte Crveni karton večeras od 19.40 časova
Svetislav Basara, Foto: Kurir

emisija

NENAD PROKIĆ I ZORAN PANOVIĆ S BASAROM O IZBORIMA, SPC I ĐOKOVIĆU: Gledajte Crveni karton večeras od 19.40 časova

U zanimljivoj diskusiji u emisiji koja se emituje u subotu od 19.40 časova čućete njihove stavove o brojnim aktuelnim temama

Objavljeno:

Basarini gosti u emisiji Crveni karton na Kurir televiziji ove subote su Nenad Prokić i Zoran Panović.

Nenad Prokić je dramski pisac, reditelj, bivši profesor na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, jedan od osnivača LDP i narodni poslanik u Skupštini Srbije u dva mandata.

Zoran Panović je glavni urednik portala Demostat. Bio je novinar Danasa od njegovog osnivanja, u jednom periodu glavni i odgovorni urednik lista, a poslednjih nekoliko godina redovni kolumnista.

U zanimljivoj diskusiji u emisiji koja se emituje u subotu od 19.40 časova čućete njihove stavove o brojnim aktuelnim temama. Saznaćete zašto tvrde da opozicija ne pokušava da sruši Vučića, šta misle o kandidaturi Vladete Jankovića, zašto su oštri prema SPC, zašto smatraju da će na našim prostorima živeti drugi narod umesto nas, šta zameraju Đokoviću, šta misle o Đinđiću i Tesli i još mnogo toga.

Ne propustite novu epizodu uzbudljive društveno-političke emisije, čiji je autor i voditelj pisac i kolumnista Kurira Svetislav Basara! Pričaće se!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.