Opasan sukob između Vučića i Obradovića: Tužno je kada se neko diči srpstvom koje leži u parama Delte!
Foto: Beta

čupavo!

Opasan sukob između Vučića i Obradovića: Tužno je kada se neko diči srpstvom koje leži u parama Delte!

Poslanici Skupštine Srbije, posle postavljanja pitanja predstavnicima vlasti, počeli su raspravu o predlogu budžeta za narednu godinu
Objavljeno:

- Čak da dodam, vi imate na svojoj listi dva Miškovićeva potrčka, a kompletno srpstvo vam leži u tome što možete da kritikujete vlast i iznesete svoje stavove u Vremenu - poručio je Vučić.

Vučić je tu naveo da ga Miroslav Mišković nikada nije finansirao i da nije hteo da prihvati pomoć zbog bolesti bolesti člana porodice, koju mu je Mišković ponudio. - Tužno je kada se neko diči srpstvom koje leži u parama Delte - kazao je Vučić i dodao da niko neće da dozvoli da pljačka Srbiju. Takođe, rekao je i da je predstavnicima NATO prilikom poslednje posete rekao da Srbija nije zainteresovana za članstvo u toj alijansi.

foto: Beta

- Otišao sam u NATO i direktno svima u lice rekao da Srbija nije zainteresovana za članstvo Srbije u NATO. Šta to izmišljate? rekao je Vučić. On je pitao i da li izmišljaju stvari zbog toga što treba da dobiju neke pare, promovišući se kao zaštitnici Srbije od ulaska u NATO. Kako je naveo, jasno mu je da je opozicija blizu pobede, ali, kaže,d aćemo sve od sebe da ubedimo građane da Srbija treba da ide napred i to ozbiljnijim pristupom.

IMAM TRANSFER BLAMA DOK TE GLEDAM! Vučić: Radulović je moja najveća politička greška

- Mi ćemo da im objasnimo da se trudimo da Srbija bude normalna zemlja, da ovde moraju da odlučuju građani i da moramo da štitimo naše nacionalne interese,ne ni Rusije, ne ni Amerike, ni bilo koje evropske zemlje, ovo je zemlja građana Srbije i zemlja koja se zove Srbija - poručio je Vučić.

- Moraćete više da kradete nego prošli put - poručio je Obradoviću, a zatim dodao:

Ovako loša atmosfera koja je kreira u srpskom društvu neće moći još dugo, pa ili ću ja proći kao moji prijatelji Mateo Renci i Bojko Borisov, ili će neki drugi da se obraćaju građanima s nekog drugog mesta a ne s ove govornice".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.