Žustra polemika Obradovića i Vučića: Kako se akcentuje BEŽITE?
Foto: Fonet

Sednica Skupštine

Žustra polemika Obradovića i Vučića: Kako se akcentuje BEŽITE?

Zasedanju parlamenta prisustvuje premijer Srbije Aleksandar Vučić koji je sa liderom pokreta Dveri Boškom Obradovićem imao burnu polemiku
Objavljeno:
foto: Beta

"Čačani su dobri ljude koji su ukazivali na vas i vaše siledžijsko ponašanje, naročito prema ženama. Ja sam samo upozorio da ne radite to, zato sam ponovio vaše reči na način na koji ste tada kada ste tukli onu ženu u Skupštini (posle izbora u RIK-u) izgovorili i želeo sam da vas upozorim i da imate u vidu da to ne ide baš tako", kazao je Vučić odgovarajući na kritike poslanika Dveri. On je rekao da ako je to uvreda onda moli sve da prihvate njegovo izvinjenje. Vučić je kazao i da su poslanici i građani danima već svedoci izvođenju najbrutalnijih napada na Vladu Srbije i njega lično, ističući da "im se politika svela na najgnusnije laži i uvrede". "Čak da dodam, vi imate na svojoj listi dva Miškovićeva potrčka, a kompletno srpstvo vam leži u tome što možete da kritikujete vlast i iznesete svoje stavove u Vremenu", poručio je Vučić:

Vučić je tu naveo da ga Miroslav Mišković nikada nije finansirao i da nije hteo da prihvati pomoć u slučaju bolesti člana porodice koju mu je Mišković ponudio. "Tužno je kada se neko diči srpstvom koje leži u parama Delte", kazao je Vučić i dodao da niko neće da dozvoli da pljačka Srbiju. Takođe, rekao je i da je predstavnicima NATO prilikom poslednje posete rekao da Srbija nije zainteresovana za članstvo u toj alijansi. "Otišao sam u NATO i direktno svima u lice rekao da Srbija nije zainteresovana za članstvo Srbije u NATO. Šta to izmišljate", rekao je Vučić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.