Žustra polemika Obradovića i Vučića: Kako se akcentuje BEŽITE?
Foto: Fonet

Sednica Skupštine

Žustra polemika Obradovića i Vučića: Kako se akcentuje BEŽITE?

Zasedanju parlamenta prisustvuje premijer Srbije Aleksandar Vučić koji je sa liderom pokreta Dveri Boškom Obradovićem imao burnu polemiku
Objavljeno:

Poslanici Skupštine Srbije posle postavljanje pitanja predstavnicima vlast i počeli su raspravu o predlogu budžeta za narednu godinu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sednici prisustvuje premijer Srbije Aleksandar Vučić koji je sa liderom pokreta Dveri Boškom Obradovićem imao burnu polemiku.

Obradović je rekao da je trenutak da se predstavnici vlasti suoče sa tim da je budžet za narednu godinu loš i da je sve što radi vladajuća Srpska napredna stranka velika prevara i kršenje svih predizbornih obećanja.

On je rekao da je MMF sigurno zadovoljan budžetom i zapitao Vučića za koga radi - "za interes Svetske banke, MMF, EU ili NATO". Obradović je naveo da je Vlada spremala budžet deset meseci, a da je poslanicima dala jedan dan za njegovu analizu i upitao Vučića zašto nije bilo više vremena za proučavanje budžeta kada je budžet tako dobar i šta krije. "Šta je bilo sa suficitom - pojela maca", rekao je Obradović i dodao da "naprednjaci uzimaju više nego Turci u svoje vreme" Obradovića je zanimalo i šta je bilo sa predizbornom pričom da nema više stranačkog zapošljavanja i sa najavljivanom borbom protiv korupcije i ukazao da za pet godina nije rešeni problem nijednog velikog gubitaša.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.