ZAVRŠEN SASTANAK KOALICIJE NADA! Potvrđeno: Vojislav Mihailović kandidat za gradonačelnika!
Vojislav Mihailović, Foto: Printscreen / Youtube

ODLUKA

ZAVRŠEN SASTANAK KOALICIJE NADA! Potvrđeno: Vojislav Mihailović kandidat za gradonačelnika!

- U ovoj borbi za Beograd, puno će nam značiti i podrška akademika Matije Bećkovića - izjavio je kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA i predsednik DSS, dr Miloš Jovanović

Objavljeno:

Srpska koalicija NADA koju čini POКS, DSS i 28 udruženja građana, predložiće za kandidata za gradonačelnika Beograda, Vojislava Mihailovića, potvrđeno je danas na sastanku koalicije.

- Кao što smo i najavili ranije, Vojislav Mihailović će biti kandidat za gradonačelnika Beograda. On je u najteže vreme, kada je naša prestonica bila bombardovana od strane NATO, održao grad funkcionalnim i bez prekida u razvoju. Danas nije ratno vreme, ali postoje brojni izazovi koje treba rešavati u našem glavnom gradu i naša koalicija ima tim koji je u stanju da im odgovori, od ekoloških problema, preko narušavanja kulturnog istorijskog identiteta centra grada, saobraćaja i mnogih drugih. U ovoj borbi za Beograd, puno će nam značiti i podrška akademika Matije Bećkovića - izjavio je kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA i predsednik DSS, dr Miloš Jovanović.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.