Poslanici danas o sudijama i finansijskim planovima institucija
Skupština Srbije, Foto: Ana Paunković

važna sednica

Poslanici danas o sudijama i finansijskim planovima institucija

Poslanici će birati i sudije koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, kao i člana Saveta Komisije za zaštitu konkurencije

Objavljeno:

Poslanici Skupštine Srbije započeće danas novu sednicu na kojoj će birati nove sudije i usvojiti finansijske planove nekoliko institucija.

Prva od ukupno osam tačaka dnevnog reda odnosi se na izmene Zakona o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijamakojima se rok za izmirenje obaveza pomera sa 1. januara na 1. maj 2022. godine.

Poslanici će birati i sudije koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, kao i člana Saveta Komisije za zaštitu konkurencije.

U skupštini bi danas trebalo da bude usvojen Izveštaj o radu Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge za 2020. godinu, kao i saglasnosti na Izmene i dopune Finansijskog plana Komisije za hartije od vrednosti za 2021. godinu.

Poslanici će dati saglasnosti na Finansijski plan Komisije za hartije od vrednosti, Finansijski plan Regulatornog tela za elektronske medije i Finansijski plan Agencije za energetiku Republike Srbije za 2022. godinu.

Bonus video:

18:12

JA SAM SRBIN I UVEK ĆU STATI NA BRANIK OTADŽBINE! Golub je bio tu kada je bilo potrebno, sada trebamo mi njemu!

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.