Sastanak dva premijera: Vučić i Orban u Nišu
Foto: Fonet

srbija i mađarska

Sastanak dva premijera: Vučić i Orban u Nišu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić biće danas i sutra u Nišu domaćin tokom dvodnevne zvanične posete predsednika Vlade Mađarske Viktora Orbana Srbiji
Objavljeno:

Kako je saopštila Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima, mađarskoj delegaciji na čelu sa Orbanom danas će biti priređen svečani doček na niškom aerodromu "Konstantin Veliki".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za ponedeljak je predviđen obilazak deonice "Prosek - Bancarevo" na istočnom kraku Koridora 10, potom tet-a-tet susret dvojice premijera i bilateralni susreti ministara dveju vlada.

Potom će biti održana zajednička sednica Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske, svečano potpisivanje sporazuma i konferencija za novinare premijera Aleksandra Vučića i Viktora Orbana. Vučić i Orban će takođe učestvovati na Biznis forumu u organizaciji Privredne komore Srbije.

foto: AP

Premijer Srbije je juče rekao da su odnosi sa većinom država u regionu odlični, sa pojedinim teški, ali zasnovani su na ozbiljnom i odgovornom pristupu, jer Srbija ima politiku stabilnosti, odgovornosti i rešavanja problema.

Vučić o 100 dana Vlade: Šta god da uradim, nekima ne odgovara, ali videćete rezultate u budućnosti!

Vučić je odgovarajući na pitanje kako komentariše kritike u medijima da su odnosi sa držvama u regionu loši, rekao da "semafor pokazuje da su urađene lepe i dobre stvari".

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.