EVO OD CEGA JE UMRO MRKONJIĆ, TUGA!
Milutin Mrkonjić, Foto: Filip Plavčić

PREMINUO U 79. GODINI

EVO OD CEGA JE UMRO MRKONJIĆ, TUGA!

Mrkonjiću se prošlog četvrtka, 18. novembra, stanje naglo pogoršalo, a lekari su tada saopštili da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno

Objavljeno: 08:40h

Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute izgubio je najtežu borbu na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Mrkonjiću se prošlog četvrtka, 18. novembra, stanje naglo pogoršalo, a lekari su tada saopštili da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

- Njegovo trenutno zdravstveno stanje je ozbiljno, a Konzilijum lekara Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" preduzima sve neophodne mere intenzivnog lečenja. O zdravstvenom stanju pacijenta Milutina Mrkonjića Konzilijum će izvestiti javnost u odgovarajućim terminima - naveli su tada u saopštenju Instituta "Dedinje".

Podsetimo, on je prethodno, početkom novembra, završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.