ĐUKIĆ DEJANOVIĆ O MRKINOM ZDRAVSTVENOM STANJU: "Imam zebnju, ali..."
Slavica Đukić Dejanović, Foto: Espreso / Filip Plavčić

O PARTIJSKOM KOLEGI

ĐUKIĆ DEJANOVIĆ O MRKINOM ZDRAVSTVENOM STANJU: "Imam zebnju, ali..."

Podsetimo, za život Milutina Mrkonjića se lekari Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" bore od prošle nedelje, a u medijma se mogla pročitati vest da mu popuštaju svi organi, uprkos terapiji i intenzivnim naporima lekara

Objavljeno: 16:48h

Iako se poslednjih dana u medijima pronela vest da je političaru Milutinu Mrkonjiću (79) stanje lošije, Slavica Đukić Dejanović izrazila je nadu da će se političar ipak oporaviti.

Slavica Đukić Dejanović, izrazila je veliku nadu da će Milutin Mrkonjić uspeti da pobedi u ovoj borbi. Ona je govorila u jednom jutarnjem programu o njegovom stanju, objavio je Blic.

- Ja se nadam i verujem da će Milutin i ovog puta pobediti, a znamo da tim lekara koji o njemu brinu čine sve. Imam zebnju, ali ljudi kao što je on imaju telo i dušu koji ne izneveravaju – rekla je Đukić Dejanović.

- Poznajem ga već više od 30 godina i sve to vreme ga mnogo volim. Ja nisam dobila tu informaciju koja se pojavila juče u medijima da mu otkazuju organi, rekla je Slavica.

Podsetimo, za život Milutina Mrkonjića se lekari Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" bore od prošle nedelje, a u medijma se mogla pročitati vest da mu popuštaju svi organi, uprkos terapiji i intenzivnim naporima lekara.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.