BIVŠOJ MINISTARKI SE OPET POSREĆILO! Zbog 1 RAZLOGA se neće vratiti politici
Nela Kuburović, Foto: Beta / Miloš Miškov

političarka

BIVŠOJ MINISTARKI SE OPET POSREĆILO! Zbog 1 RAZLOGA se neće vratiti politici

Kada je završavala mandat na funkciji ministarke pravde, Kuburovićeva je poručila da odlazi na dužu pauzu zbog najbolje životne uloge

Objavljeno:

Iako se spekulisalo da će se Nela Kuburović, nekadašnja ministarka pravde i članica Predsedništva SNS, uskoro vratiti na političku scenu, od toga zasad nema ništa.

Razlog zbog kog je lepa političarka produžila pauzu jeste taj što je ponovo u drugom stanju.

Kuburovićeva je u trećem mesecu trudnoće, a na svet će naredne godine doneti dečaka, te će njena ćerka Maša uskoro dobiti brata.

Političarka je početkom 2020. godine prvi put postala majka.

Kada je završavala mandat na funkciji ministarke pravde, Kuburovićeva je poručila da odlazi na dužu pauzu zbog najbolje životne uloge.

Ono što je posebno interesantno jeste da će se prinovi bivše ministarke pravde obradovati i aktuelna ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, koja je Nelina zaova.

Podsetimo, kada je lepa Darija ušla u novu vladu Srbije, podršku za obavljanje tog posla uputila joj je među prvima Nela Kuburović, njena snajka.

- Dragoj Dariji pružam punu podršku u njenom daljem radu i želim da ostane ono što je i do sada bila - istrajna i posvećena svom poslu, a uvek iskreno radeći u najboljem interesu građana Srbije - kazala je tada Kuburovićeva za Alo! kada smo je upitali šta bi savetovala svojoj zaovi.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.