ZURKOLIĆEV SIN SVE RASPLAKAO FOTOGRAFIJOM: Smekšao je i najtvrđa srca! (FOTO)
Usame sa majkom, Foto: Printscreen/Facebook

POTRESNO

ZURKOLIĆEV SIN SVE RASPLAKAO FOTOGRAFIJOM: Smekšao je i najtvrđa srca! (FOTO)

Sin muftije Zukorlića u međuvremenu je i stupio na dužnost prvog čoveka Stranke pravde i pomirenja, koju je osnovao njegov pokojni otacZU

Objavljeno:

Sin pokojnog lidera Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamera Zukorlića - Usame, jednoglasno je izabran za predsednika te stranke na sednici proširenog sastava Predsedništva SPP.

Sin muftije Zukorlića u međuvremenu je i stupio na dužnost prvog čoveka Stranke pravde i pomirenja, koju je osnovao njegov pokojni otac.

Usame je danas na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju sa majkom, prvom suprugom pokojnog muftije.

Šta znači ime Usame?

Usame je muško, retko kad žensko ime arapskog porekla. Izvedeno je od imena Osama. Značenje imena je lav, lavica a drugi oblik ovog imena je Usama. Numerološka vrednost za ime Usame je 1. Osobe sa imenom Usame ostavljaju jak utisak na ljude u okolini, jer uvek privlače pažnju. Puni su samopouzdanja. Uglavnom postižu uspeh u životu, ne podnose da gube, može se pročitati na Internetu u tzv. Knjizi imena.

Novoizabrani predsednik Usame Zukorlić poručio je članovima i simpatizerima stranke da "ne brinu", da je muftija Muamer Zukorlić ostavio za sobom institucije i timove, ljude kojima je verovao i koji su sposobni da ih vode.

Ko je Usame Zukorlić?

Usame Zukorlić rođen je 1992. godine u gradu Konstantini u Alžiru od oca Bošnjaka Muftije Muamera Zukorlića i majke Arapkinje Umeje Abu Taha Zukorlić. U Novom Pazaru je završio osnovnu školu, zatim srednju školu medresu Gazi Isa-beg. Obrazovanje nastavlja na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru gde diplomira na pravu, zatim na Fakultetu za islamske studije gde diplomira pedagogiju i komunikologiju.

Zvanje mastera je stekao na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru u oblasti ekonomije. Predavao je kao nastavnik u Medresi Gazi Isa-beg i radio kao asistent na pravu na Intenacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru. Trenutno je projekt menadžer na Fakultetu za islamske studije i zamenik predsednika Republičke izborne komisije. Govori engleski i arapski. Oženjen je i otac četvoro dece.

Naglasio je da za Muamerom Zukorlićem nisu plakali samo Bošnjaci, već i Srbi i da on i njima nedostaje.

Politički analitičari su takođe saglasni da se izborom novog predsednika neće promeniti puno stvari.

- Sada imamo disperziju rukovođenja strankom koja se oslanja na tim - kazala je Andrijana Maksimović, politikološkinja.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.