Vučić čestitao Dan Kopnene vojske
Vučić čestitao Dan Kopnene vojske, Foto: RTV Pink printscreen

16. NOVEMBAR

Vučić čestitao Dan Kopnene vojske

Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srbije, Vučić je u čestitki naveo da su pripadnici Kopnene vojske, koja slavi 107. godišnjicu postojanja, u ovoj godini realizovali brojne postavljene zadatke

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Кopnene vojske - 16. novembar, navodeći da je uveren da će pripadnici ovog roda i u narednom periodu uz modernizaciju i osavremenjivanje jedinica nastaviti da profesionalno i kvalitetno ispunjavaju postavljene zadatke.

Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srbije, Vučić je u čestitki naveo da su pripadnici Kopnene vojske, koja slavi 107. godišnjicu postojanja, "u ovoj godini realizovali brojne postavljene zadatke, postigli zapažene rezultate u obuci i osposobljavanju i uspeli da održe zahtevani nivo operativne sposobnosti".

"U godini za nama sa uspehom ste, bez obzira na brojne izazove i provokacije, uspeli da na najprofesionalniji način služeći otadžbini obezbedite mir i stabilnost na jugu Srbije, a posebno održite sigurnom administrativnu liniju sa Кosovom i Metohijom, još jednom pokazavši zašto ste jedan od najznačajnijih faktora savremene vojne organizacije", naveo je Vučić u čestitki.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.