"SKINI MI SE, BOLESNIKU JEDAN" Stefan Mihić OPTUŽIO Miju da je ZALJUBLJENA u Lepog Miću, može OTAC DA JOJ BUDE!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Sledi haos!

"SKINI MI SE, BOLESNIKU JEDAN" Stefan Mihić OPTUŽIO Miju da je ZALJUBLJENA u Lepog Miću, može OTAC DA JOJ BUDE!

Mihić svojom teorijom zaprepastio zadrugare

Objavljeno:

Nakon što je Dino Dizdarević priznao da se poljubio sa Mijom Jovanović u izolaciji. Stefan Mihić je ustao da prokomentariše:

- Stavio sam ih na test, onaj poljubac je produkt, narod sve vidi. Mija je zaljubljena u Lepog Miću. Razlika u godinama je 40 i plus, ja sam samopovređen, uvređen, to je neverovatno. Ovim poljupcem je dokazala da između nas nema ništa u budućnosti. Ovo je njen fetiš. Ja prihvatam ljude takve kakve jesu. Ovo sa Dinom je samo maska. Nikada sa Dinom neće biti - ispričao je Mihić.

- Pričala je da je imala sek*ualne odnose sa čovekom od 65 godina , glumac je to čuo. Narod sve vidi. Ja sam hteo da ih tesetiram i stavio ih u izolaciju - dodao je Mihić.

- Skini mene s k*rca, bolesniku jedan, p*čka ti materina! Mene ne pominji, jesi li čuo?! P*čka ti materina ona bolesna - u šoku je bio Lepi Mića!

- Narodu izgleda to čudno, devojka je emotivno nestabilna. Ona se vezala i za mene. Ja pričam o odnosu Mije i Miće to deluje da se zaljubila na prvi pogled, ali ona njega vidi kao očinsku figuru - rekao je Miki.

- Ako podržavate boleštine, ja ih ne podržavam. Ovde ljudi u kući pričaju o tome - rekao je Stefan Mihić.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.