Zašto je pobeda IDIOTA Trampa NAJBOLJA STVAR koja je mogla da se desi Srbiji? (VIDEO)
Foto: Nemanja Pančić, Reuters

iz sasvim ličnog ugla

Zašto je pobeda IDIOTA Trampa NAJBOLJA STVAR koja je mogla da se desi Srbiji? (VIDEO)

Srbija će biti ostavljena na miru da sama dovrši reforme, ukoliko ima snage za to. Tramp se tu neće mešati. Pa šta nam bog da...

Objavljeno: 16:12h
Saša M. Stajić

VREME - SADAŠNJE: Konačno sam na minut sam sa svojim mislima. Donald Tramp, dakle.

Evo predsednika, evo APOKALIPSE: 20 NAJJAČIH NASLOVA o Trampovoj pobedi u svetskim medijima! (FOTO)

Životni ritam mi nije dozvolio da se pozabavim ovom problematikom u poslednjih nekoliko meseci. Nisam odgledao nijednu debatu između Hilari i Donalda. Zaobilazio sam stranu štampu, ne samo zbog toga što mi na jetra ide favorizovanje jednog od dva kandidata u "ravnopravnoj borbi".

Ipak, jasno je iz aviona da je Tramp sve ono što je Robert de Niro onomad rekao o njemu. Ne bih imao šta da dodam:

S druge strane, Hilari je zapravo ono o čemu želim da pišem. Klintonovi su Boris Tadić. I Čeda Jovanović i svi oni besmisleni političari iz demokratskog korpusa koji su propustili prililku da od ove zemlje naprave pristojno mesto za život.

SRPSKI KONAN VARVARIN: Samo jedan naš političar ima ovakve pločice! (FOTO)

I onda smo dobili šta smo dobili. I medije kakve zaslužujemo, i parlament koji nam priliči, i Vladu koja je srpska slika i prilika. Kakva, nei drugi put ćemo o tome..

Hilari je, da se vratim na tu politikantkinju, frankenštajnovski remix Frensisa i Kler Andervud iz još jedne genijalne serije "House of Cards". Hilari je definicija profesionalnog politikanta koji je odmalena odgajan da bude predsednik Amerike.

Pa otud ćutanje na sva ona prostačka muževljeva neverstva, otud krv na rukama u UN i svim onim mestima gde se njena reč slušala, otud bolesna potreba da se vodi najmoćnija zemlja sveta, iako zdravstveni karton govori da je vreme da se uspori.

foto: AP

Ova zajebancija s Asanžom tek je vrh ledenog brega.

Hilari Klinton sinonim je odurne američke hegemonističke politike izrabljivanja malih nacija u kojoj se izazivaju "petrol ratovi" kako bi Amerika imala dosta nafte.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.