NIKOLIĆ UPUTIO ČESTITKU: Pobedu Trampa nisu očekivali samo oni koji ne vide!
Foto: Zorana Jevtić, Fonet

Predsednik srbije o izborima u sad

NIKOLIĆ UPUTIO ČESTITKU: Pobedu Trampa nisu očekivali samo oni koji ne vide!

- Građani SAD su na demokratskim izborima, slobodno izraženom voljom, izabrali sebi novog predsednika. Pobedu Trampa na izborima nije očekivao samo onaj ko ide zatvorenih očiju kroz život - ocenio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić
Objavljeno: 12:16h

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je čestitao Donaldu Trampu iz bor za predsednika SAD, i ocenio da se može očekivati saradnja Rusije i SAD, kao i bolje razumevanje Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Građani SAD su na demokratskim izborima, slobodno izraženom voljom, izabrali sebi novog predsednika. Pobedu Trampa na izborima nije očekivao samo onaj ko ide zatvorenih očiju kroz život - ocenio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić u izjavi za Sputnjik.

VUČIĆ ČESTITAO NOVOM PREDSEDNIKU SAD: Velika pobeda i izuzetna kampanja!

- Svet se menja, padaju stvorene elite, nema više onih za koje se unapred zna da će neko da radi za njih, niti onih koji će večito da rade za drugoga. Građani Amerike su umorni od sukoba sa drugim državama i učestvovanja u ratovima na tuđim teritorijama za koje su izborima pokazali da ih ne opravdavaju. Ako predizborna retorika nije bila lažna, možemo da očekujemo saradnju između Rusije i SAD, bolje razumevanje Srbije za njen stav o nepriznavanju nezavisnosti takozvanog Kosova, stav o nepridruživanju sankcija prema Rusi - rekao je Nikolić.

(Espreso.co.rs / Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.