VUČIĆ ČESTITAO NOVOM PREDSEDNIKU SAD: Velika pobeda i izuzetna kampanja!
Foto: Fonet, AP

od srca

VUČIĆ ČESTITAO NOVOM PREDSEDNIKU SAD: Velika pobeda i izuzetna kampanja!

- Iskreno se nadam da će Vaša pobeda doprineti nastavku unapređenja bilateralnih odnosa Republike Srbije i Sjedinjenih Američkih Država - kazao je Vučić
Objavljeno: 11:29h

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku Donaldu Trampu na izboru za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, u kojoj se kaže:

DONALD TRAMP JE 45. PREDSEDNIK SAD: Hilari me upravo nazvala, hvala vam svima! (UŽIVO)

foto: Fonet

OJ DONALDE, BARJAKE PODIŽI: Srbi spevali pesmu NOVOM PREDSEDNIKU SAD! (VIDEO) "Koristim ovu priliku da Vam izrazim iskrene čestitke povodom Vašeg izbornog uspeha i velike pobede na predsedničkim izborima. Verujem da ćete dužnostima 45. predsednika Sjedinjenih Američih Država pristupiti sa posvećenošću i odlučnošću koje su odlikovale i Vašu izuzetnu kampanju. Vođstvo, koje ste tom prilikom pokazali, predstavlja snažnu volju koja je neophodna ne samo građanima SAD, već i celom svetu. Iskreno se nadam da će Vaša pobeda doprineti nastavku unapređenja bilateralnih odnosa Republike Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, koji su već na putu razvoja i napretka na obostranu dobrobit naših dveju zemalja“, navodi u svojoj čestitki premijer Vučić.

Putin čestitao Trampu! Radićemo zajedno na svetskim problemima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.