ŠEŠELJ: Karakondžula Hilari je konačno u septičkoj jami, srce mi je jutros kao ZLATIBOR!
Foto: Petar Lazović

srećan vojvoda

ŠEŠELJ: Karakondžula Hilari je konačno u septičkoj jami, srce mi je jutros kao ZLATIBOR!

- Samo je šljam u Srbiji navijao za Klintonovu. Tramp je intelektualac, biznismen, koga su mnogo klevetali u kampanji - kaže lider SRS za Espreso
Objavljeno: 14:15h

"U ime Srpske radikalne stranke i 22 narodna poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije, čast mi je da vam izrazim svoje iskrene čestitke na izboru za novog predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Vaš izbor za 45. američkog predsednika predstavlja važan istorijski događaj. Prijateljstvo i savezništvo Sjedinjenih Američkih Država i Srbije trajalo je tokom dva svetska rata i tokom Hladnog rata, sve dok ratni zločinac Bil Klinton nije pokrenuo nelegalnu vojnu agresiju na našu državu, sa ciljem da skrene pažnju američke javnosti i medija sa njegovih vanbračnih afera i drugih skandala. Agresija je rezultirala kreiranjem nelegalne musimanske narko-mafije u kvazi-državi formiranoj na Kosovu, svetoj srpskoj zemlji.

Neizmerno smo Vam zahvalni zbog toga što ste u više navrata osudili bombardovanje i agresiju protiv Srbije. To je bio povod da organizujemo skup pod nazivom „Glasaj za Trampa“ ispred Narodne skupštine Republike Srbije 16. avgusta, na dan kada je potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden posetio Srbiju. Džozef Bajden je, kao senator, podržavao odluku Senata kojom se predsedniku Sjedinjenih Država daje odobrenje da povede vazdušne vojne operacije i raketne udare na Srbiju.

foto: Petar Lazović

To su glavni razlozi zbog kojih sam na Tviteru pozvao svu braću Srbe koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama da snažno podrže kandidata

Republikanske stranke na predstojećim predsedničkim izborima.

Naša najveća nada je da će Vašim izborom na funkciju narednog predsednika Sjedinjenih Američkih Država biti završena sramna epizoda u odnosima naše dve države i da ćemo zajedno otpočeti blistavo novo poglavlje u našim odnosima.

Novoizabrani gospodine predsedniče, sve dok budete radili za dobrobit Amerike i celog sveta, u Srbiji ćete imati saveznika u uspostavljanju mira i demokratskog poretka.

U ime Srpske radikalne stranke i svih patriotski opredeljenih građana Srbije, dopustite mi da Vam još jednom čestitam i izrazim podršku Vašim budućim poduhvatima na funkciji predsednika Sjedinjenih Američkih Država" - napisao je Šešelj.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.