ONA NESEBIČNO STOJI IZA IVICE DAČIĆA! Za Anu Grozdanović ne postoji umor kada je SPS u pitanju i budućnost Srbije!
Foto: Emilija Jovanović, Zorana Jevtić

ponosna na predsednika skupštine

ONA NESEBIČNO STOJI IZA IVICE DAČIĆA! Za Anu Grozdanović ne postoji umor kada je SPS u pitanju i budućnost Srbije!

Grozdanovićeva danonoćno radi za dobrobit svog naroda, a redovno stiže da hrabro stane iza svoje partije i svog lidera, Ivicu Dačića.

Objavljeno:

Da Socijalistička partija Srbije ima pravu osobu koja joj redovno pruža nesebičnu i besprekornu podršku, dokazuje mlada političarka Ana Grozdanović, koja svu svoju snagu i neizmernu hrabrost troši upravo na što bolju budućnost svoje partije.

Naime, Srbija je bila domaćin na Samitu posvećenom 60. godišnjici osnivanja Pokreta nesvrstanih zemalja za više od 100 delegacija i njihovih zvaničnika.

Ivica Dačić, Ana Grozdanović
foto: Emilija Jovanović, Beta/Ognjen Stevanović

Ona se tom prilikom javno oglasila i tim putem uputila snažnu poruku svom lideru, predsedniku skupštine Ivici Dačiću.

- Od ovih 100 predstavnika nesvrstanih duboko sam ubeđena da je naš Ivica Dačić kao ministar spoljnih poslova u prethodnom mandatu posetama tim zemljama zaslužan za obnavljanje prijateljskih odnosa sa njima. Čast mi je što sam u SPS-u i što mogu da učim - prepisujem od njih. - ponosno je uzdanica SPS-a.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Grozdanovićeva važi za jednu od najlepših dama sa domaće političke scene, ali i kao osoba kojoj narod itekako veruje, što je dokazala i na terenu, obzirom da je jedna od retkih koja se naporno zalaže za svoj narod i za normalan i ugodan život u Srbiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.