NE SVIĐA MI SE KAD ME ZOVU VAŠKA ILI VUČIĆEV MEGAFON: Đuka brutalno iskreno o svemu! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Espreso intervju nedelje

NE SVIĐA MI SE KAD ME ZOVU VAŠKA ILI VUČIĆEV MEGAFON: Đuka brutalno iskreno o svemu! (VIDEO)

Vladimir Đukanović Đuka poslanik je Srpske napredne stranke i u razgovoru za Espreso bio je bez dlake na jeziku
Objavljeno:

Nemam ništa protiv Ružića, ali imam protiv da se neko tako licemerno ponaša i da na vrlo perfidan način napadate izvor iz kog pijete vodu.

Čime ste toliko naljutili bivšeg direktora Vojnobezbednosne agencije, generala Momira Stojanovića da vas je nazvao "vaškom" i "cigančetom iz voždovačkih kafića"?

- To ćete morati da pitate njega. Svoje neke ambicije koje je gajio nije ostvario. On je umislio da može da bude i gradonačelnik Niša, i predsednik države, i predsednik Vlade, i ministar odbrane, i šef službe, i sve živo on može. Kad biste ga pitali: "Ko?" odgovor bi bio: "Samo ja"!

Nikad mu ništa nisam osporavao osim određenih stvari koje je on radio u tom Odboru za kontrolu službe bezbednosti i gde je bez ikakve konsultacije s nama kao vladajućom većinom i članovima tog odbora stavljao na dnevni red tačke koje nikakve veze nisu imale s bilo kakvom temom. Recimo, kaže nam sednica će biti sa te i te tačke, a onda dođe i ubaci namerno i vrlo pokvareno neku treću tačku gde suštinski degradira i SNS i čitavu državu, a to je vrlo perfidno i pokvareno radio po određenim nalozima. On se naljutio zato što sam ja to rekao. Može da me vređa koliko hoće, to više govori o njemu i njegovom besu što nije ostavio amcicije koje je mislio da može.

foto: Filip Plavčić

Ostatak intervjua možete pogledati u video snimku koji se nalazi na početku ovog teksta!

(Suzana Trajković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.