Konačno - da li će Slavica Burmazović videti decu? Dačić razgovarao sa premijerom Turske! (VIDEO)
Foto: Fonet, Filip Plavčić

obrt

Konačno - da li će Slavica Burmazović videti decu? Dačić razgovarao sa premijerom Turske! (VIDEO)

Njena deca su jednog jutra oteta i već nakon par sati bila su u drugoj državi, a ona, očajna majka, prepuna bola, pokušala je sve da ih vrati
Objavljeno: 16:24h

Cela Srbija bila je na nogama zbog slučaja Slavice Burmazović kojoj je nevenčani suprug oteo njene mališane. Iako je pokušala da ih vrati na sve moguće načine, Slavica je i dalje očajna i bez informacija o svojim klincima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njena deca su jednog jutra oteta i već nakon par sati bila su u drugoj državi, a ona, očajna majka, prepuna bola, pokušala je sve da ih povrati. Čak je i turski sud više puta predlagao da se Slavici vrate mališani. Međutim, uprkos svemu, ona i dalje ne zna gde su.

Obraćala se Ministarstvu spoljnih poslova, Ministrastvu pravde, Vladi Turske... Uvek su stizali isti odogovori koji nisu ulivali nadu. Da čeka...

Slavica je najtužnija majka u Srbiji: Sanja svoje troje dece koje joj je kidnapovao muž i odveo ih u Tursku! (FOTO) (VIDEO)

Ipak, danas je srpski šef diplomatije, Ivica Dačić, izjavio da je lično razgovarao sa turskim premijerom na tu temu i da je ponovo poslao turskom ministru spoljnih poslova pismo u kojem ga je zamolio da se zauzme za što skorije okončanje sudskog postupka i dodao da bi trebalo da se razmisli o međunarodnoj Interpolovoj poternici.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.