Slavica je najtužnija majka u Srbiji: Sanja svoje troje dece koje joj je kidnapovao muž i odveo ih u Tursku! (FOTO) (VIDEO)
Foto: privatna arhiva

tužna ispovest

Slavica je najtužnija majka u Srbiji: Sanja svoje troje dece koje joj je kidnapovao muž i odveo ih u Tursku! (FOTO) (VIDEO)

Iako je gotovo cela Srbija upoznata sa slučajem Slavice Burmazović i otmici njeno troje mališana, ne samo što se ništa po ovom pitanju nije desilo, već očajna majka i dalje nema nikakav kontakt sa svojim mališanima
Objavljeno: 16:02h

Njenom partneru se gubi svaki trag. Obraćala se Ministarstvu spoljnjih poslova, Ministarstvu pravde...

- Svi mi govore da čekam, da će biti dobro. I ja čekam. Šta da radim? Vreme prolazi, a moje dece nema.

Na pitanje da li veruje da će videti troje mališana, Slavica više nije tako optimistična:

- Iskreno, nadam se. Svakog dana se nadam. Jutra i večeri su najteže.

Otmica se desila kada ju je otac njene dece probudio i uz pretnju pištoljem poslao u prodavnicu, a kada se vratila, njega i dece nije bilo. Poslao joj je poruku u kojoj je objasnio da ih vodi na more. Odmah je pozvala policiju.

Od tada do danas, situacija nepromenjena.

foto: Petar Lazović

- Podnela sam tužbu protiv njega, a odluka suda bila je da se deca vrate majci, odnosno meni. Starateljstvo mi pripada po zakonu, a moja deca su u Turskoj od avgusta meseca prošle godine! Sada više nisu ni tamo!

Očajna žena se ipak ne gubi nadu i svakoga dana se na nove načine bori da povrati ono što joj najviše znači!

Muškarca s kojim je bila opisuje kao nasilnika i psihopatu, koji je tukao, ali koji je jednom prilikom nasrnuo i na malenu Aišu:

- U početku je sve bilo normalno, kao i u svakoj vezi. Vremenom, sve je više preuzimao kontrolu nadamnom. Nisam smela da mrdnem. Kad nam se zajednica već raspala i kad sam mu saopštila da ga ostavljam, skočio je, uhvatio me je za kosu i udario pet puta u glavu. Tom prilikom pukla mi je bubna opna i zub. Moju malu Aišu je udario u bubrege, kad mu je odgovorila nešto što mu se nije dopalo - priseća se užasnih momenata dok je u Srbiji živela sa Ejupom.

Njena patnja ne prestaje, a utehu ne može naći ni u čemu. Sve dok ne zagrli svoje najmilije.

(Dunja Čavić)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.