SUTRA POČINJE DRUGA FAZA MEĐUSTRANAČKOG DIJALOGA: Uz posredstvo EVROPSKOG PARLAMETA!
Skupština Srbije, Foto: Printscreen/RTS

VAŽNO

SUTRA POČINJE DRUGA FAZA MEĐUSTRANAČKOG DIJALOGA: Uz posredstvo EVROPSKOG PARLAMETA!

Drugog dana, u subotu, 18. septembra, sastanak predsednika Narodne skupštine sa predstavnicima Evropskog parlamenta počinje u 9 časova, posle čega će u 11.30 časova biti održana zajednička konferencija za medije

Objavljeno: 11:52h

Druga faza Međustranačkog dijaloga pod pokroviteljstvom Narodne skupštine Republike Srbije i uz posredstvo Evropskog parlamenta, biće održana u petak i u subotu, 17. i 18. septembra, u Palati Srbija.

Prvog dana, u petak, 17. septembra, predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić sastaće se sa predstavnicima Evropskog parlamenta Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčikom, Eduardom Kukanom i Knutom Flekenštajnom, u 11.15 časova.

Po završetku sastanka, u 12 časova, biće otvorena Druga faza Međustranačkog dijaloga.

Drugog dana, u subotu, 18. septembra, sastanak predsednika Narodne skupštine sa predstavnicima Evropskog parlamenta počinje u 9 časova, posle čega će u 11.30 časova biti održana zajednička konferencija za medije.

Da podsetimo, evroparlamentarci su uputili početkom septembra predlog sporazuma o kojem je stranke trebalo da se izjasne. Predstavnici opozicije, koji su tražili posredstvo stranaca u pregovorima sa vlašću, mahom su odbili ove predloge smatrajući da više ide naruku vlasti.

Bonus video:

02:33

MEĐUSTRANAČKI DIJALOG: Nova runda, bez posredovanja stranaca

(Espreso / 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.