UGLJEŠA MRDIĆ: Đilasu smeta Vučić zato što čuva Srbiju
Uglješa Mrdić, Foto: Aleksandra Čolić

STAV

UGLJEŠA MRDIĆ: Đilasu smeta Vučić zato što čuva Srbiju

On je rekao da nikada nisu imali bolje odnose Srbija i Republika Srpska i da je zato najzaslužnija odlična politika predsednika Srbije

Objavljeno: 13:04h

- Aleksandar Vučić je vratio dostojanstvo srpskog naroda. Vratio je dostojanstvo države Srbije i njenih građana bez obzira na veru i naciju. Srbija vodi najbolju politiku srpskog jedinstva u modernoj istoriji - istakao je na sednici Skupštine Srbije narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić.

On je rekao da nikada nisu imali bolje odnose Srbija i Republika Srpska i da je zato najzaslužnija odlična politika predsednika Srbije.

- Zahvaljujući toj politici imamo mir i stabilnost na Balkanu. Srbija je za mir i dobre odnose sa svim susednim državama. Isto tako Srbija je i za očuvanje svojih interesa. Naziv današnjeg praznika govori doboljno - Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Sve to treba da poštujemo i da čuvamo. Isto tako i naše ćiriličko pismo. Takvu odličnu politiku napadaju Đilas i njegovi saborci, jer im je cilj da nastave tamo gde su stali kad su bili na vlasti. Znamo sve šta su radili na štetu građana Srbije. Njima smeta Vučić, jer štiti i čuva Srbiju - jasan je Mrdić.

Bonus video:

08:55

Kako je kavijar od hrane za siromašne postao simbol prestiža?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.