VUČIĆ O PRIZNANJU JANKOVIĆA: Radi se o ambasadorima i mislim da znam KO SU!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Pink

ko su?

VUČIĆ O PRIZNANJU JANKOVIĆA: Radi se o ambasadorima i mislim da znam KO SU!

"Zašto vi mislite da bi njihov interes bio da budem na vlasti?"

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa priznanjem Saše Jankovića da su mu strani ambasadori nudili da uz pomoć krtica iz SNS oslabi i sruši ga, odgovorio da je sve sa pažnjom slušao i da je potrebna dublja analiza.

– Sinoć sam sa pažnjom slušao to što je govorio Janković i da budem iskren za mene nema prevelikih novosti, ali sam mu zahvalan što je to javno rekao i sasvim sam siguran da nije slagao. Ozbiljnijih tu stvari ima koje su izrečene i svedoče vremenu u kom živimo. Ukazao bih vam na jednu stvar koja ne treba da iznenađuje, važno je što je Janković rekao da su to ambsadori, direktni predstavnici pojedinih zemalja i mislim da znam i koji su. Zašto vi mislite da bi njihov interes bio da budem na vlasti? Pa ja neću da uništavamo “strele”, što bih ja bio u njihovom interesu, ako Srbija brže napreduje od ostalih. Zašto bi me voleli, nisam im iz oka ispao. Ja ne mislim da su hteli da me ubiju, ali im je samo neko dostavljao moj kardiovaskularni karton. Ali nije strašno umreti, svi ćemo jednom umreti. Mnogo je važna ta njegova izjava za istoriju Srbije. Dok sam na ovom mestu vodiću politiku samostalne, slobodne, nezavisne Srbije, i vodeći računa samo o našim interesima. Za takvu politiku uvek morate da platite određenu cenu. Svi zajedno opozicioni lideri nemaju negativnih objava kao i ja. – rekao je predsednik.

Podsećamo, bivši zaštitnik građana Saša Janković je gostujući u potkastu na Novoj priznao da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

00:18

Ministar Selaković zakačio srpsku zastavu voditelju za rever

(Espreso / Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.