VUČIĆ SE SASTAO SA ŠMITOM: Razgovarali smo o situaciji u regionu, teme nisu bile lake!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

ekonomske veze

VUČIĆ SE SASTAO SA ŠMITOM: Razgovarali smo o situaciji u regionu, teme nisu bile lake!

Vučić je naveo da je potreban mnogo izbalansiraniji pristup nego što su imali neki drugi predstavnici međunarodne zajednice u ranijem periodu

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je jutros imao otvoreni razgovor sa visokim predstavnikom međunarodne zajednice za Bosnu i Hercegovinu Kristijanom Šmitom o situaciju u regionu, kao i da nisu bile lake teme na stolu.

- Dugo se poznajemo i izneo sam svoje zebnje i rekao da Srbija poštuje Dejtonski sporazum i integritet BiH, ali i da poštuje i celovitost i integritet Republike Srpske unutar BiH, i da želimo još bolje ekonomske veze i svake druge veze, kako sa Srpskom tako i sa BiH - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.

Vučić je naveo da je potreban mnogo izbalansiraniji pristup nego što su imali neki drugi predstavnici međunarodne zajednice u ranijem periodu.

- Izneo sam naš stav po pitanju bonskih ovlašćenja i o tome govorio potpuno neskriveno i fer, jer je u redu da svakome kažete u lice šta mislite, a i on je meni rekao šta misli - naglasio je Vučić.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.