HVALA NA TRUDU, RADU I ENERGIJI, VI STE NAŠI HEROJI: Vučić uručio Paraolimpijskom timu zastavu Srbije (VIDEO)
Aleksandar Vučić, Foto: Instagram / buducnostsrbijeav

PRIJEM U PREDSEDNIŠTVU

HVALA NA TRUDU, RADU I ENERGIJI, VI STE NAŠI HEROJI: Vučić uručio Paraolimpijskom timu zastavu Srbije (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić organizovao je prijem za sportiste i članove Paraolimpijskog tima Srbije

Objavljeno: 12:58h

Vučić je poručio paraolimpijcima da su oni već heroji Srbije i da će nacija navijati za njih tokom igara u Tokiju.

- Želim da vam poručim da vi danas jeste naši heroji, bez obzira na plasman i uspeh. Želimo i navijamo da se iz Tokija vratite sa medaljama. Vaši uspesi su sve veći. Našu državu u Japanu će predstavljati sedmoro, i vaš dalek put čini nas ponosnim - obratio se predsednik Srbije paraolimpijcima.

Vučić dodaje da će sa zadovoljstvom predati zastavu, otkrivši da se nagrade države za paraolimpijce od ove godine udvostručuju.

Aleksandar Vučić
foto: Printskrin TV Pink

- Hvala što ste na najbolji mogući način štitili interese Srbije, hvala na trudu, radu energiji, i uveren sam da ćemo se u povratku zajednički radovati. Želim vam dobro zdravlje, mnogo uspeha - rekao je predsednik Srbije i dodelio zastavu koju će olimpijski tim nositi u Tokijo.

- Izuzetna mi je čast što mogu da preuzmem zastavu ispred Olimpijskog komiteta, koji će za srpsku zastavu da se bore na predstojećim paraolimpijskim igrama. Mi ćemo dati sve od sebe, od vas želim da nas podržite i da vidimo suze radosnice kada se zastava zaviori na pobedničkom postolju - rekao je paraolimpijac Željko Dimitrijević i dodelio mali znak pažnje predsedniku Srbije.

- Mi ćemo iskreno da se radujemo vašim uspesima i zbog vas i zbog nas. Tu se takmiče nacije, zemlje, to je način da pokažemo koliko smo radili u proteklom vremenu - rekao je Vučić i zahvalio se na poklonu.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.