Dačić: Iduće sedmice počinje sklapanje završne priče o izbornim uslovima
Ivica Dačić, Foto: Ana Paunković

saopštio

Dačić: Iduće sedmice počinje sklapanje završne priče o izbornim uslovima

On je rekao i da se bliži rok kada bi evroparlamentarci trebalo da dostave neki predlog o izbornim uslovima kao i da mu još nije ništa stiglo

Objavljeno:

Prednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da se sledeće sedmice može očekivati da se "počne sa sklapanjem završne priče" o izbornim uslovima, koja se vodi u dijalogu vlasti i opozicije, one koja nije htela učešće evroparlamentaraca u medjustranačkom dijalogu.

"Onda bismo u septembru mogli sa ovom drugom pričom da komletiramo, da vidimo gde smo", rekao je danas Dačić, za TV Pink, misleći pod tom drugom pričom na razgovore evroparlamentaraca sa opozicijom koja je prihvatila njihovo učešće u medjustranačkom dijalogu.

On je rekao i da se bliži rok kada bi evroparlamentarci trebalo da dostave neki predlog o izbornim uslovima kao i da mu još nije ništa stiglo.

Prema njegovim rečima, deo opozicije će verovatno biti nezadovoljan i predlozima evroparlamentaraca ali "ne misli da će bojkota biti" "Siguran sam da neće ići u tu vrstu konfronstacije sa Evropskim parlamentom", rekao je Dačić, navodeći da je vlast vrlo konstruktivna u razgovorima o izbornim uslovima.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media