OVO ĆE INTERESOVATI SVE U PARTIZANU: Filip Petrušev i zvanično napustio letnju ligu!
Foto: Emilija Jovanović

efes će biti glavni konkurent

OVO ĆE INTERESOVATI SVE U PARTIZANU: Filip Petrušev i zvanično napustio letnju ligu!

Još uvek nije poznato gde će Petrušev igrati, a kao najozbiljniji kandidat u poslednjih nekoliko dana spominje se ekipa Anadolu Efesa, dok svoju šansu iz prikrajka čeka Partizan, čiji je Petrušev navijač

Objavljeno:

Filip Petrušev neće nastupiti na poslednjoj utakmici za Filadelfija Seventisikserse u okviru letnjeg kampa protiv Juta DŽeza, pošto je potvrđen njegov povratak u Evropu.

Petruševa je Filadelfija izabrala kao 50. izgrača na NBA draftu, ali sjajni centar neće odmah put NBA lige.

Nakon što je zaigrao na mečevima letnjeg kampa, Petrušev je spakovao kofere i krenuo ka Evropi kako bi se pripremio za sezonu koja sledi, preneli su mediji koji prate dešavanja u timu iz „grada bratske ljubavi“.

Još uvek nije poznato gde će Petrušev igrati, a kao najozbiljniji kandidat u poslednjih nekoliko dana spominje se ekipa Anadolu Efesa, dok svoju šansu iz prikrajka čeka Partizan, čiji je Petrušev navijač.

Filip Petrušev
foto: Starsport©

Za Seventisikserse bivši košarkaš Mege je odigrao ukupno tri meča na turniru u Las Vegasu. Najbolju partiju je pružio protiv Atlatnta Houksa, kada je za 24 minuta ubacio osam poena, uz šest skokova i dve asistencije.

Protiv Dalas Maveriksa brojao je do pet poena, dok je meč sa Boston Seltiksima okončao uz samo jedan pogodak iz igre.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.