Zorana Mihajlović čestitala Dan rudara i rudarki
Zorana Mihajlović, Foto: Filip Plavčić

oglasila se

Zorana Mihajlović čestitala Dan rudara i rudarki

"Naša borba za održivo i zeleno rudarstvo podrazumeva nove, značajne investicije, ali i unapređene uslova", rekla je Mihajlovićeva

Objavljeno:

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, povodom Dana rudara i rudarki uputila je danas čestitku svim zaposlenima u srpskim rudnicima, sa izrazima dubokog poštovanja za "izuzetno važan i visokorizičan posao" koji obavljaju.

"Povodom Dana rudara i rudarki upućujem iskrene čestitke rudarima i rudarkama, njihovim porodicama i svim zaposlenima u rudarskoj industriji", rekla je Mihajlovićeva, a navodi se u saopštenju ministarstva. Dodala je da ta profesija traži mnogo hrabrosti, odricanja i ljubavi i da je sigurna sam da za rudare i rudarke Srbije slede uspešniji dani.

"Naša borba za održivo i zeleno rudarstvo podrazumeva nove, značajne investicije, ali i unapredjene uslova", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je obećala da "ćemo se ;maksimalno posvetiti poboljšanju uslova rada i boljoj zaštiti na radu, kako bismo zajedno radili na privrednom razvoju i rastu životnog standarda".

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.