Poslanici sutra o izmenama Zakona o zaštiti prirode
Skupština Srbije, Foto: Printscreen/RTS

važna stavka

Poslanici sutra o izmenama Zakona o zaštiti prirode

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine koji je podnela Poslanička grupa "Aleksandar Vučić - za našu decu"

Objavljeno:

Poslanici Skupštine Srbije počeće sutra novu sednicu, a na dnevnom redu su izmene i dopune Zakona o zaštiti prirode, kao i izmene i dopune Zakona o vodama.

Pred poslanicima je i Predlog zakona o potvrđivanju ugovora o zajmu Projekat daljinskog grejanja u Kragujevcu između Republike Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj, Predlog zakona o potvrđivanju odluke Mešovitog komiteta između država EFTA i Republike Srbije broj 1 iz 2021. godine o izmeni i dopuni Protokola B uz Sporazum o slobodnoj trgovini između država EFTA i Republike Srbije u vezi sa definicijom pojma "proizvodi sa poreklom" i metodama administrativne saradnje.

Raspravljaće se i o Predlogu zakona o potvrđivanju Izmene Sporazuma o poljoprivrednim proizvodima između Republike Srbije i Islanda, Predlogu zakona o potvrđivanju Izmene Sporazuma o poljoprivrednim proizvodima između Republike Srbije i Švajcarske konfederacije, Predlogu zakona o potvrđivanju izmena i dopuna 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 i 35 Carinske konvencije o međunarodnom prevozu robe na osnovu isprave za MDP (Karneta TIR) (Konvencija TIR, 1975).

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine koji je podnela Poslanička grupa "Aleksandar Vučić - za našu decu".

Bonus video:

01:09

KOMEMORACIJA STRADALIMA U SREBRENICI

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.