Boško Obradović: Krivični i prekršajni postupci protiv više od 30 članova pokreta Dveri
Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović, Foto: Emilija Jovanović

oglasio se

Boško Obradović: Krivični i prekršajni postupci protiv više od 30 članova pokreta Dveri

Prema njegovim rečima, danas se vode različiti prekršajni i krivični postupci protiv 30 najviših funkcionera, članova i pristalica Dveri

Objavljeno:

Više od 30 članova Pokreta Dveri ima razne prekršajne i krivične sudske postupke zbog učešća na protestima i raznim drugim opozicionim političkim akcijama, rečeno je danas na konferenciji tog pokreta održanoj u Čačku.

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović tvrdi da je zbog učešća u različitim opozicionim akcijama i protestima trenutna vlast udarila na Dveri svim sudskim sredstvima.

Prema njegovim rečima, danas se vode različiti prekršajni i krivični postupci protiv 30 najviših funkcionera, članova i pristalica Dveri.

Dodaje i da je lično nedavno kažnjen sa 70.000 dinara zbog organizacije prošlogodišnjeg protesta ispred Predsedništva Srbije, a da je u toku i krivični postupak protiv njega i nekoliko članova najvišeg rukovodstva tog Pokreta.

Kako je naveo Obradović, samo u Čačku, zbog učešća u prošlogodišnjem protestu protiv zaključavanja građana, policijskog časa i vanrednog stanja, kažnjeno je 12 bivših odbornika, članova i pristalica Dveri u ukupnoj visini od 310.000 dinara.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.