SRBIJA IDE DOBRIM PUTEM: Odvojena su sredstva za AERODROM PONIKVE! Lete, lete turisti!
Aerodrom, ilustracija, Foto: Profimedia

divno!

SRBIJA IDE DOBRIM PUTEM: Odvojena su sredstva za AERODROM PONIKVE! Lete, lete turisti!

Ministar je naglasio da je potrebno pronaći zajednički interes za sve opštine kako bi se izgradio pristup

Objavljeno: 15:58h

Vlada Srbije je već ove godine odvojila sredstva za Aerodrom Ponikve da bi bio osposobljen za sportsku i biznis avijaciju, a uz podršku svih opština ovog dela Srbije osposobićemo ga za turističku avijaciju, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović prilikom posete Zlatibora.

Ministar je naglasio da je potrebno pronaći zajednički interes za sve opštine kako bi se izgradio pristup.

"Vlada Srbije je već ove godine odvojila sredstva za Aerodrom Ponikve da bi bio osposobljen za sportsku i biznis avijaciju, a uz podršku svih opština ovog dela Srbije osposobićemo ga za turističku avijaciju", rekao je Momirović.

Imajući u vidu projekte koji su planirani za naredni period, predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, kaže da će ceo ovaj region izgledati potpuno drugačije u narednih 10 godina.

"Na Zlatiboru će se uz pomoć Vlade graditi sportski centar sa zatvorenim stadionom do 2000 gledalaca i oko 15 novih terena tako da će Zlatibor izgledati kao nova Antalija u Srbiji. Stvoriće se mogućnosti za pripreme evropskih sportskih ekipa", rekao je Stamatović dodajući da je Čajetina jedna od retkih opština gde se beleži porast novorođene dece.

Bonus video:

01:02

BRAĆA KAZIĆ PODIGLI CELU REDAKCIJU ESPRESA NA NOGE!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.