VUČIĆ JASNO PORUČIO: Stav Srbije je da Kosovo nikad neće dobiti stolicu u UN
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

PREDSEDNIK

VUČIĆ JASNO PORUČIO: Stav Srbije je da Kosovo nikad neće dobiti stolicu u UN

Vučić je gostujući na Juronjuz televiziji u Srbiji rekao da je nedavno u Briselu drugi put u životu video Aljbina Kurtija, koji se tada iznenadio odgovoru koji je dobio

Objavljeno: 20:42h

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je večeras da Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova niti da dobije stolicu u UN.

Vučić je gostujući na Juronjuz televiziji u Srbiji rekao da je nedavno u Briselu drugi put u životu video Aljbina Kurtija, koji se tada iznenadio odgovoru koji je dobio - da Srbija nikad neće priznati Kosovo.

"Mislio je da može da provocira i da ima pravo da optužuje Srbiju za sve što mu padne napamet. Poslednji put kada smo se videli (u Briselu) kada smo ušli u prostoriju počeo je tako što je rekao da smo tu samo zbog jednog pitanja i pitao hoćes li ti Vučiću da priznaš Kosovo ili ne. Ja ćutim, on opet pita i tako deset puta i onda sam mu rekao - nikada", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije kaže da dobijanje stolice u UN za Kosovo ne zavisi samo od nas jer, kako je rekao, neki drugi mogu da odluče i drugačije za 10, 20 ili 30 godina, ali da što se tiče Srbije Kosovo nikada neće dobiti članstvo u UN.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.