DA NIJE STVORENA RS, SRBA U BiH NE BI NI BILO: Vulin se oglasio nakon najnovije izjave Bakira Izetbegovića!
Aleksandar Vulin, Foto: RTS printscreen

PAŽNJA

DA NIJE STVORENA RS, SRBA U BiH NE BI NI BILO: Vulin se oglasio nakon najnovije izjave Bakira Izetbegovića!

Ministar Vulin je, kako se navodi u saopštenju MUP-a, rekao da Izetbegović zato i ćuti kada ga pitaju zašto niko nije odgovarao za pokušaj ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici i zašto se nikada nije poklonio pred masovnim grobnicama Srba pobijenih u Sarajevu

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas, reagujući na najnovije izjave predsednika Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića da Srba u Bosni i Hercegovini ne bi ni bilo da svojom borbom nisu stvorili Republiku Srpsku.

"Kada sledeći put bude trebalo odgovoriti na pitanje zašto Srbi moraju da žive ujedinjeni, biće dovoljno citirati izlive laži, gluposti i mržnje Bakira Izetbegovića i sve će biti jasno. Da svojom borbom nisu stvorili Republiku Srpsku, Srba u Bosni i Hercegovini kojom vlada Izetbegović jednostavno ne bi bilo", izjavio je Vulin.

Ministar Vulin je, kako se navodi u saopštenju MUP-a, rekao da Izetbegović zato i ćuti kada ga pitaju zašto niko nije odgovarao za pokušaj ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici i zašto se nikada nije poklonio pred masovnim grobnicama Srba pobijenih u Sarajevu.

"Mržnja koja nosi Izetbegovića truje odnose Bošnjaka i Srba i najavljuje teška vremena za Bosnu i Hercegovinu", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagujući na najnovije napade Bakira Izetbegovića na Srbiju i sve Srbe, dodaje se u saopštenju.

Izetbegović je juče izjavio da je Srbija dokazala da nema pravo da vlada nad Kosovom, dok je govoreći o odnosu Srbije prema BiH rekao da je poznato da je srpska strana predvođena Slobodanom Miloševićem i Radovanom Karadžićem etnički očistila od nesrba pola teritorije BiH.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.