BRUTALAN RAT NA TVITERU: Jeremić napao Krstića, pale su teške reči i pretnje!
Vuk Jeremić, Foto: Beta/Milan Obradović

haos

BRUTALAN RAT NA TVITERU: Jeremić napao Krstića, pale su teške reči i pretnje!

- Od svih koji su ga znali u školi, preko Idola i DS, do pripadnika režima kojem sada služi, nikada nećete čuti ništa pozitivno o Nebojši Krstiću

Objavljeno:

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić ničim izazvan opleo je po marketinškom stručnjaku Nebojši Krstiću i tom pozvao na revanšizam. Krstić mu nije ostao dužan, već mu je poručio da je - kukavička baraba.

Naime, Jeremić je na svom Tviter nalogu rešio da udari na Krstića, nekadašnjeg savetnika bivšeg predsednika DS i Srbije Borisa Tadića.

Vuk Jeremić
foto: Printscreen

- Od svih koji su ga znali u školi, preko Idola i DS, do pripadnika režima kojem sada služi, nikada nećete čuti ništa pozitivno o Nebojši Krstiću. Ceo život izaziva prezir, kao i Vesić ili Ana Brnabić. Nikada više takvi ne bi smeli da isplivaju na površinu. Zato revanšizam - napisao je Jeremić.

Usledio je brutalan odgovor Krstića.

Prepiska
foto: Printscreen

- Kukavičke barabe iz stranke Vuka Jeremića, uključujući i njega, ovih dana prosipaju uvrede i pretnje ženama, dobila ih je od Gajića i Ana Brnabić. Pošto sam na red za revanšizam odavno upisan kod ovih skotova, mogu samo da im poručim - jedva čekam da dođete da vam polupam pi*ke - poručio je Krstić.

Bonus video:

29:48

KURIR SPECIJAL JEDAN DAN SA VUČIĆEM: O porodici, neostvarenim željama, novom premijeru! POGLEDAJTE EKSKLUZIVNO KURIR TV

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.