MIHAJLOVIĆEVA OŠTRA: Zašto bi se dalo poverenje političarima koji se bave samo ličnim interesima
Zorana Mihajlović, Foto: BETAPHOTO/MSGI SRBIJE/DS

Potpredsednica Vlade Srbije

MIHAJLOVIĆEVA OŠTRA: Zašto bi se dalo poverenje političarima koji se bave samo ličnim interesima

Ona je postavila pitanje "zašto bi neko dao svoje poverenje političarima koji se bave samo svojim ličnim interesima i time kako da se domognu vlasti"

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da je "Srbija sa puta koji vodi u propast skrenula onog trenutka kad su građani na izborima smenili sa vlasti političare poput (predsednika Narodne stranke) Vuka Jeremića i njegovih političkih partnera".

"Ako se vaš program svodi na uvrede i pretnje da ćete se osvetiti onima koji su uspešniji od vas i po rezultatima i po poverenju koje imaju kod građana, onda je potpuno jasno zašto građani ne žele da odlučujete o njihovoj budućnosti", navela je Mihajlovićeva u saopštenju za javnost.

Ona je postavila pitanje "zašto bi neko dao svoje poverenje političarima koji se bave samo svojim ličnim interesima i time kako da se domognu vlasti, a nemaju da kažu ništa o tome kako da se Srbija brže razvija, kako da njeni građani žive bolje" i kako će država odgovoriti na izazove 21. veka.

"Kad već govorite o železnici, istina je da nju i možete da pominjete samo kao metaforu, jer dok ste bili na vlasti, godinama nije rekonstruisan ni kilometar pruga, da ne govorimo da niste ni razmišljali da je potrebno graditi nove", poručila je Mihajlovićeva Vuku Jeremiću.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.