JEDNA STVAR JE VEOMA ČUDNA KAD JE REČ O EKSPLOZIJI U ČAČKU: Vučić otvoreno o incidentu koji se desio u subotu
Obraćanje predsednika nakon proslave Dana policije, Foto: Printscreen

bitan dan

JEDNA STVAR JE VEOMA ČUDNA KAD JE REČ O EKSPLOZIJI U ČAČKU: Vučić otvoreno o incidentu koji se desio u subotu

Vučić se obratio nakon svečanosti kojom je proslavljen Dan policije i Dan MUP-a

Objavljeno:

Povećava se snaga Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Srbije. Mi ćemo da obezbeđujemo sve veće plate, danas su već na istorijskom maksimumu. Naš ekonomski napredak je nešto čime i te kako možemo da se ponosimo. Čestitam ministru na celoj svečanosti. Hvala svim tim ljudima i njihovim porodicama, jer oni znaju koliko im je teško kada o njima niko ne brine. Hvala i čestitam - rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle svečanosti kojom je proslavljen Dan policije i Dan MUP-a.

- Kakve veze Srebrenica ima sa Crnom Gorom, što se oni mešaju u nečije tuđe odnose. Ko smo mi da arbitriramo između Turske i Jermenije, bavimo se sobom. Daleko im lepa kuća, neka rade svoj posao kako hoće. Namerno ste želeli da ostavite stigmu na celom jednom narodu. Verujem da će biti onih koji suštinski žele dobre odnose sa Srbijom - rekao je Vučić na pitanje o rezoluciji crnogorske skupštine.

- Nadležni državni organi ispituju sve, sve je sad sigurno i obezbeđeno, ima jedna čudna stvar, u prvom izveštaju navodi se da je prostoriji u kojoj nije bilo strujnih instalacija došlo do eksplozije, ispitaćemo podrobno sve razloge mogućeg požara i eksplozije, biće ispitano sve - rekao je Vučić govoreći o novoj eksploziji u čačanskoj fabrici "Sloboda".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.