Šutanovac za Espreso odgovara na prozivke da ima sat od 30.000 evra! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

sprema se tužbica

Šutanovac za Espreso odgovara na prozivke da ima sat od 30.000 evra! (FOTO)

Prozivke među nekadašnjim stranačkim kolegama dostigle vrhunac
Objavljeno: 12:24h

Novi šef demokrata, Dragan Šutanovac, prozvan je na Tviteru od strane Amira Bislimija, doskorašnjeg direktora DS. Naime, Bislimi je prozvao Šutanovca da živi i više nego lagodnim i skupocenim životom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako u spornom tvitu nije pomenuto ime Dragana Šutanovca, u odgovorima i prozivkama bilo je jasno da mnogi shvataju da je aludirao na Dragana Šutanovca.

Amir, koji je nedavno podneo ostavku, naveo je da je to zbog razilaženja sa programskim ciljevima stranke, ali i zbog 60.000 evra za koje tvrdi da su mu ukradene.

Ipak, iako na Tviteru nije naveo ime novog šefa demokrata, za štampu je izjavio da bi Šutanovcu bilo bolje da objasni odakle mu sat od 30.000 evra!

Kako je Šutanovac podneo brutalnu prozivku na svoj račun?

No, ni demokrate nisu ostale dužne što se prozivki tiče. I oni imaju oružje za prepucavanje, pa su ga zato upitali odakle mu automobil? Čiji je?

Bislimi je iskoristio priliku da upita Šutanovca odakle mu novac za život na viskoj nozi, navodeći da se ne zna odakle mu stan, novac za firmiranu i skupocenu garderobu.

Naime, prema navodima različitih medija, odavno se spekulisalo o imovini Dragana Šutanovca, ali svaka priča završena je komentarom da je stan i automobil dobio od tasta, poznatog pevača, Miroslava Ilića.

Mi smo se pozvali Šutanovca, da bismo saznali njegov komentar na optužbe koje mu je uputio Amir Bislimi.

foto: Stefan Jokić

- Nemam šta da izjavim. Osoba koja je to rekla nije vredna pomena. Kada bih stalno morao da odgovaram na prozivke, ništa drugo ne bih stigao da uradim - rekao je Šutanovac za Espreso.co.rs

Međutim, kada smo ga pitali da li je istina da sat koji nosi na rudi stvarno vredi 30.000 evra, kako je Bislimi naveo, Šutanovac je za naš portal rekao:

- Upravo sam se čuo sa advokatima. Spremam tužbu i za onog ko je to rekao i za novine koje su obajvale - bio je kratak šef demokrata.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.