NEMA ZAŠTIĆENIH ČLANSKOM KARTOM! Vučić: Svi od policije do pravosuđa treba da rade svoj posao bez ograničenja
Aleksandar Vučić, Foto: Dejan Kujundžić/Tanjug

NEMA ZAŠTIĆENIH ČLANSKOM KARTOM! Vučić: Svi od policije do pravosuđa treba da rade svoj posao bez ograničenja

Poručio je da Srbija ne sme da liči na Srbiju iz 2000-e kada je pljačka, kako je rekao, bila jedini način i jedini smisao bavljenja politikom

Objavljeno:

Važna poruka za sve građane je dačlanska karta neke partije neće spasti onoga ko je učnio bilo šta protivzakonito, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U obraćanju javnosti rekao je da ne želi da ulazi u pojedinačne slučajeve i ne zna šta su razlozi, ali da želi da podrži sve nadležne institucije u borbi protiv kriminala i korupcije.

On je istakao da svi od policije do pravosuđa treba da rade svoj posao bez ogranicenja i bez obzira na to da li čovek pripada SNS ili nekoj drugoj partiji.

Poručio je da Srbija ne sme da liči na Srbiju iz 2000-e kada je pljačka, kako je rekao, bila jedini način i jedini smisao bavljenja politikom.

"To je vazna poruka za građane da nema zastićenih i da bilo koja članska karta ili rukovođenje u stranci nikoga ne moze da spase od reakcije nadležnih organa ako je činio nešto protivzakonito", zaključio je Vučić.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.