MILIONSKA ŠTETA U FABRICI SLOBODA! Vučić izneo detalje strašne eksplozije u Čačku
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

užas

MILIONSKA ŠTETA U FABRICI SLOBODA! Vučić izneo detalje strašne eksplozije u Čačku

U čačanskoj fabrici namenske industrije "Sloboda" jutros nešto pre dva časa došlo je do serije detonacija, ali u nesreći nije bilo povređenih

Objavljeno: 13:42h

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da su tri helikoptera krenula u gašenje požara, nakon eksplozije u čačanskoj fabrici "Sloboda", te da se očekuje da već od ponedeljka ta kompanija u potpunosti nastavi svoj rad.

Vučić je današnje obraćanje počeo vešću o nesreći u "Slobodi", i istakao da preliminarne procene pokazuju da je šteta između 1,5 i dva miliona evra.

"Tri helikoptera kreću u gašenje požara i očekujemo da se operacija uspešno okonča i da se već od ponedeljka u potpunosti nastavi proizvodnja u pogonima čačanske 'Slobode'", rekao je Vučić.

On je primetio da se takve stvari dešavaju, ali da je važno da i mere zaštite na radu i obezbeđenje budu na neuporedivo višem nivou, kako bi se obezbedila sigurnost zaposlenima u fabrici, u magacinima, kao i stanovništvu u okolini tih objekata.

"To je, bez ozbira na ogromnu pažnju i na gotovo neverovatne razmere eksplozije, ipak podnošljiva šteta i verujem da će 'Sloboda' sa uspehom nastaviti svoj rad u budućnosti", rekao je Vučić.

U čačanskoj fabrici namenske industrije "Sloboda" jutros nešto pre dva časa došlo je do serije detonacija, ali u nesreći nije bilo povređenih.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.